Om Hjartdal og Gransherad Sparebank

Hjartdal Sparebank ble etablert i 1898 og Gransherad Sparebank i 1909. I 1994 fusjonerte de to bankene. I 2015 valgte vi å endre profilnavn til HjartdalBanken. Markedet i Midt-Telemark åpnet seg for banken i 2021 og det ble da etablert avdelingskontor i Bø. Disse etableringene har gitt banken den nødvendige veksten for å bevare egen selvstendighet som lokal bank.

Vi er i dag en lokalbank for Hjartdal, Notodden, Kongsberg og Midt-Telemark. Banken er samtidig en del av Eika Alliansen, en allianse av femti banker som har gått sammen om stordriftsfordeler.

I 2023 fylte Hjartdal og Gransherad Sparebank 125 år. Bak oss ligger en stolt historie med bærekraftig vekst og trygghet for enkeltmenneskene og det lokale næringslivet. Alltid ved kundens side. Bank for oss er ingen selvfølge, og det handler om mer enn bare raske tastetrykk. Det handler om mennesker, det å ta de riktige valgene, og det sørger vi for å gjøre hver eneste dag. 

Om oss på Kongsberg

Her på Kongsberg er vi fire flinke rådgivere som hjelper deg med stort og smått.

Chris Robin Hakkelberg begynte å jobbe som kunderådgiver i banken i november 2021. Han har en økonomiutdannelse fra OsloMet, og er en autorisert rådgiver innen kreditt, personforsikring og skadeforsikring. Chris Robin vokste opp i Saggrenda, er en ekte kongsbergenser og klar for å gi deg som kunde trygge og gode råd.

Lotte Gulbrandsen har jobbet som rådgiver i banken i over to år. Hun har studert økonomi ved USN (Universitet i Sørøst-Norge) og har tidligere jobbet med betalingsformidling. Lotte er født og oppvokst på Kongsberg, og som Chris Robin er hun en ekte kongsbergenser.

Anita Bråthen har jobbet i banken vår i 12 år, og jobber som rådgiver innenfor dagligbank og skadeforsikring. Bak seg har hun mange års erfaring innenfor salg og serviceyrker. Er det noe du lurer på om daglig bruk av banktjenester, så snakker du med Anita!

Bernhard Hallingstad er banksjefen vår og har ledet bankkontoret på Kongsberg siden oppstarten i 2006. Han har en økonomisk utdannelse fra BI og USA, er en autorisert finansiell rådgiver og har jobbet i ulike stillinger i bank i en «mannsalder». Bernhard har de siste 21 årene bodd på Kongsberg og er en ihuga kongsbergpatriot.

Målet vårt er å skape din bank for fremtida, og være markedets beste hovedbank for alle som ønsker personlig service og rådgivning i samspill med en smart digital hverdagsbank. Med lønnsom bankdrift og aktiv kundeomsorg skaper vi verdier for kunder, eiere og vårt nærmiljø.

Kjerneverdiene våre er: Pålitelige, nære og engasjerte. 

Vi er banken ved din side.