Smålån, kreditt og refinansiering er vanligere enn du kanskje tror. For mange av oss vil det dukke opp behov for penger vi ikke allerede har – en eller flere ganger i livet. Det kan være til tannlegeregningen som ble høyere enn forventet, bilen som må ha nye vinterdekk eller hvis du reiser spontant med gjengen på den storbyferien dere har snakket om. Da kan det være enkelt å dra kredittkortet. Kanskje tenåringen har vokst ut av barnerommet og trenger alt nytt av møbler, eller det dukker opp et tilbud på noe du har ønsket deg lenge, som du bare må slå til på. Da er det et ærlig valg å ta opp et forbrukslån – eller Smålån som vi i banken har valgt å kalle det.

Det er når forbrukslånene og kredittkortregningene blir mange og fordelt hos flere tilbydere at det fort blir dyrt og uoversiktlig. Det mest lønnsomme for deg er ofte å samle all kreditt og og eventuelle forbrukslån til ett lån. Hva med å legge all spenning til noe morsommere enn til høye renter og avdrag og velge den banken du allerede kjenner?

Et lån du kan puste ut med

For å samle og refinansiere dyr kredittkortgjeld og forbrukslån kan refinansiering være en god løsning. Refinansiering er i grunn et forbrukslån, men med lavere rente og du kan selv velge hvor lang nedbetalingstiden skal være. Vi i banken hjelper deg å tilpasse lån, renter og nedbetalingstid etter dine behov.


Har du allerede et boliglån hos oss og en eiendom som har steget i verdi, kan det være hensiktsmessig å bake forbrukslån inn i boliglånet. Dermed har du enda færre lån å forholde deg til. Husk da å endre beløpet og ikke spre det utover 25 år, da blir det dyrt for deg. Dette hjelper vi i banken deg gjerne med.

Kjent er også trygt

Søker du om forbrukslån eller refinansiering hos oss, får du personlig rådgivning basert på din økonomi og din situasjon. Samme rådgivning får du ikke alle steder og det er enklere å forholde seg til en bank.


Du vil altså både spare penger og energi på å samle alt på ett sted. Hvilepuls i økonomien gir mer rom for livet – for det er vel i livet ellers du skal ha høy puls?