13 år har gått siden bedriften startet med spesialisering innen ildsteder og pipesystemer. Siden den gang har Hans samlet styrkene og nå har de blitt seks ansatte. 

En trygg lokalbank

Det var viktig for oss å velge lokalt når vi først startet opp. Vi hadde den gang, og har fortsatt en klar plan for selskapet med tanke på vekst og videre utvikling. Derfor er det veldig betryggende å ha en lokalbank som kan hjelpe oss på veien – med kjennskap til historien til selskapet, og som også ser potensialet fremover.

Å ha banken i ryggen er en trygghet når de store spørsmålene om bedriftens fremtid dukker opp. 

Selv om man kan finne ut mye ved å gjøre et lett søk på Google, vil dette aldri erstatte den lokale kjennskapen, erfaringen og verdifulle kunnskapen banken har. Du kan jo søke deg i hjel, ler Hans. I prosessen med å bygge opp bedriften til slik den er i dag, har det oppstått mange spørsmål. Derfor er det så fint at rådgiverne kun er en telefon eller e-post unna. Ved usikkerhet og spørsmål, har vi alltid kontaktet banken. Da er vi sikre på at vi får den riktige hjelpen fra noen som forstår det. Sammen har vi funnet løsningene som bidrar til vekst og soliditet. Skritt for skritt kan vi gjøre hverdagen litt enklere. 

Gjennom årene, har vi aldri vært inne på tanken om å bytte bank. Hjartdalbanken er rimelig og lettvint for oss. Rådgiverne har opptrådt som viktige sparringspartnere når vi, gjennom årene, har bygget opp firmaet stein for stein. Rask hjelp er alltid rett rundt hjørnet – det er en stor trygghet for oss som firma. Vi er rett og slett utrolig fornøyde med lokalbanken vår, avslutter Hans. 

 

Vil du ha besøk av en av våre bedriftsrådgivere for å høre hva vi kan gjøre for din virksomhet?
Ta kontakt med Terje Hegna (415 03 635) eller Nils Jørgen Hardang (917 39 976)