I midten av mars måtte vi ta avgjørelsen om å stenge kontorene våre for fysiske besøk for kundenes, og vår trygghet. Det var ikke hyggelig, men det rette å gjøre. Takk for forståelse og alle gode tilbakemeldinger vi har fått. Alle ansatte har vært på jobb og vi har vært tilgjengelige via telefon, e-post og kundemeldinger. Vi hjelper deg gjerne via våre digitale kanaler også fremover. 

Hverdagen er ikke den samme ennå, men den kommer. Nå som samfunnet gjenåpnes gradvis hver uke, er det viktig at vi ikke glemmer oss bort. Det er fremdeles like viktig med god hygiene og smittetiltak. Vi har fortsatt stengt for drop-in besøk. Dette gjør vi ikke med glede - men med omsorg. Vi ber om at de som har behov for et møte med sin rådgiver ringer eller sender e-post på forhånd for å avtale tidspunkt.

Du når oss på telefon 35 02 84 00 mellom kl. 07:00 og 21:00 alle hverdager, og mellom kl. 09:00 og 21:00 i helgene. Du kan også sende mail til oss på post@hjartdalbanken.no. Send gjerne kundemelding til oss fra nettbanken og mobilbanken - så svarer vi så snart vi kan. 

Følg med på nettsiden vår og på sosiale medier for oppdateringer på situasjonen hos oss. Ta vare på hverandre.