Noen velger å finansiere bilen gjennom bilforhandleren, og tar opp lån samtidig som de kjøper ny bil. Bilforhandlere vet naturligvis alt om bilen, reparasjoner, serviceavtaler og tekniske spesifikasjoner, men har som regel liten innsikt inn i din økonomiske situasjon.

Ville du snakket med bilforhandleren om endringer i din personlige økonomi, som at du har fått ny jobb med større inntekt, blitt permittert eller vunnet i Lotto? Ikke?

Et naturlig valg vil for mange være å finansiere bilen hos banken som kjenner dem best. Som din bank har vi oversikt over din privatøkonomi og kan gi gode råd om hvordan lånet vil påvirke deg både nå og i fremtiden.

Hvorfor velge oss?

Noen gode grunner til å ta opp billån hos oss er:

  • Konkurransedyktig lån: Du får et konkurransedyktig billån med opp til 100 % finansiering og inntil 10 års nedbetalingstid. Enkelte bilforhandlere tilbyr lave renter i visse kampanjeperioder, men justerer så renta opp, så totalkostnaden for billånet kan i verste fall bli høyere enn hos banken. Vi kan også hjelpe deg å få et bevisst forhold til nedbetalingstid og faktiske rentekostnader, så du unngår overraskelser og dyre renter.
  • Lånebevis på noen få klikk: Hos oss kan du også få et lånebevis som du kan ha klart før du går til bilforhandleren. Med dette gir vi deg en bekreftelse på innvilget finansiering opptil et visst beløp, og alt du trenger å gjøre er å ringe eller sende e-post med informasjon om bilen når du har bestemt deg. Du søker raskt og enkelt om lån på nettet og får svar innen én dag – mange får til og med lånet godkjent med en gang.
  • Full oversikt over økonomi og lån: Med et lån hos oss kan du se lånet i både mobil- og nettbank i stedet for å motta en faktura hver måned. Det betyr at både du og vi får god oversikt over din helhetlige økonomi, og at vi kan hjelpe deg med økonomisk planlegging og rådgivning. I tillegg kan du få bilforsikring gjennom oss, så alt er samlet på ett sted.

Trygt, kjent og personlig hos banken du kjenner best

Ønsker du å sjekke pris eller søke om lån? Her kan du enkelt søke om vanlig-, grønt- og kaskofritt billån, i tillegg til lånebevis.

Ta gjerne direkte kontakt med din rådgiver på e-post eller telefon dersom du har spørsmål.