Lidenskap for bordtennis

Som en ung para-bordtennisspiller har Jenny Helene Slettum allerede utmerket seg på det norske seniorlandslaget, konkurrerer i singel, mix og double, og representerer stolt eliteserielaget til Notodden Bordtennisklubb. Til tross for sin unge alder, har Jenny Helene etablert seg blant de øverste 25 i verden på seniorrankingen. Dette er en bemerkelsesverdig prestasjon som understreker hennes talent og dedikasjon.

Jenny Helene deler sin lidenskap for bordtennis og den krevende naturen til sporten, som krever skarphet både fysisk, mentalt og teknisk.

“Det er en idrett som går ut på de små marginene. Man må virkelig kunne teknikken for å komme seg oppover i denne grenen.” 
Gjennom år med dedikert trening og jakt på de små marginene, har Jenny Helene bygget opp et fundament av disiplin og et urokkelig ønske om utvikling.  

Støtte fra HjartdalBanken

HjartdalBankens Talentstipend er en anerkjennelse av Jenny Helenes imponerende innsats og resultater så langt i karrieren. Med en visjon om å støtte lokale talenter som strekker seg etter nye høyder, har HjartdalBanken tildelt Jenny Helene et stipend på 20.000 kroner. Dette stipendet vil bidra til å lette den økonomiske byrden forbundet med paraidrett og gi Jenny Helene muligheten til å fortsette sin vei mot suksess på internasjonalt nivå.

Les mer om talentstipendet her.

Drømmer og ambisjoner

Jenny Helenes fremtidige mål er like store som hennes nåværende prestasjoner. Med drømmer om å bli Paralympics-mester og å stå øverst på pallen i EM og VM, er Jenny Helene fast bestemt på å forfølge sine ambisjoner. Hun setter også seg delmål på veien, inkludert å bli nummer 1 i verden i junior (under 23). Hun er allerede kvalifisert til paralympics.

Jenny Slettum, bordtennisspiller

 

Veien videre

Med talentstipendet i hånden ser Jenny Helene fremover mot en spennende fremtid. Hun planlegger å bruke midlene på nødvendig utstyr og reisekostnader i forbindelse med internasjonale konkurranser. Hun trener hardt, med seks økter i uken, og sikter mot å representere Norge på det høyeste nivået. 

Gratulerer, Jenny. Vi heier på deg!

HjartdalBanken gratulerer stolt Jenny Helene Slettum og ser frem til å følge henne på hennes reise mot fremtidig suksess i para-bordtennis-verdenen. Historien hennes inspirerer oss, og minner oss på alt det harde arbeidet som ligger bak suksessen til unge talenter som henne.