Musikalsk oppvekst

Magnhild har vært dypt inn i folkemusikkens verden siden barndommen. Oppvokst i et miljø der tonene av tradisjonelle norske melodier fylte hjemmet, har hennes lidenskap for denne musikalske arven bare vokst med årene. Som sanger, multi-instrumentalist og låtskriver har Magnhild dedikert seg til å utforske og formidle de unike tonene og historiene som ligger i hjertet av folkemusikken.

Støtte fra Hjartdalbanken

Hjartdalbankens Talentstipend er en anerkjennelse av Magnhilds betydningsfulle bidrag til å bevare og fremme folkemusikkens kulturelle betydning. Gjennom sin utforskning og engasjement for å holde tradisjonene i live, har Magnhild vist seg som en inspirerende figur i sitt lokalmiljø og i musikalske kretser. Stipendet er en oppmuntring til henne om å fortsette sitt viktige arbeid med å formidle og utvikle arven av norsk folkemusikk.

Ambisjoner og drømmer

Magnhilds fremtidige mål er å fortsette å dypdykke i folkemusikkens verden og utforske nye kreative uttrykksformer innen sjangeren. Med Talentstipendet som en økonomisk støtte, vil hun kunne fortsette sin musikalske utforskning og delta på arrangementer som vil bidra til å berike hennes kunstneriske reise. Hun ser frem til å dele sin lidenskap for folkemusikk med et bredere publikum og inspirere andre til å oppdage skjønnheten og mangfoldet i denne tradisjonen.
Nytt kapittel på musikkhøyskolen
Magnhild har nylig blitt tatt opp ved musikkhøyskolen som utøvende musiker, en prestasjon som kun 1-4 studenter oppnår hvert år. Dette er et betydelig steg i hennes musikalske karriere, og hun ser frem til å starte studiene til høsten. Ved musikkhøyskolen planlegger hun å fordype seg ytterligere i folkemusikken, samtidig som hun ønsker å skape ny musikk og finne nye samarbeidspartnere i Oslo.

Magnhild Garnas Haugen

Gratulerer Magnhild - vi heier på deg!

HjartdalBanken er stolt av å kunne støtte talenter som Magnhild Garnås Haugen og ser frem til å følge hennes musikalske reise videre. Hennes engasjement for folkemusikken og dedikasjon til å bevare den norske musikkarven, er en inspirasjon for både lokalsamfunnet og musikkmiljøet. Vi gratulerer henne hjertelig med Talentstipendet, og ser frem til å se henne fortsette på reisen.