Fremtidens musikere og publikum  

Med støtte fra HjartdalBanken, blir bluesfestivalen så mye mer enn en voksenfestival. Du får en folkefest for hele familien, forteller Forsberg. At hele familien ser frem til årets festival, betyr mye for oss. Notodden Blues Festival er en fest for hele byen, i selve bykjernen.  

«Barnas Blues» er nå utvidet til hele tre dager. Starten var "Barnehageblues", en konsert for barnehagebarna på torsdagen. Dette er har blitt en tradisjon, som dagens unge har gode minner fra. Uansett alder, skal du finne et tilbud for deg under bluesen. "Barnas Blues" er for både barnehagebarn og barn i grunnskolen. Nå strekker vi derfor målet med de yngste lengre.  

Forsberg trekker frem NBF ung, der unge lokale musikere og band får opptre under festivalen. Dette blir et tilbud også for vårt yngre publikum. Forhåpentligvis blir disse våre fremtidige publikummere. NBF ung, er en rekrutteringsarena for både musikere og publikum. Bluesfestivalen skaper lidenskap for musikk og blues.  

En møteplass for unge musikere  

- I fjor ble det en jam fredag og lørdag, hvor unge lokale musikere spilte sammen med musikere fra Little Steven Blues School. Dette ble veldig bra, så vi har lyst til å videreutvikle dette. På sikt kan Notodden bli en festival som unge musikere naturlig trekkes til, en møteplass for unge musikere, forteller festivalsjefen ivrig. 

Er ungdommen din opptatt av musikk, men har ikke helt funnet sin plass? All ungdom er velkommen på våre arrangementer, dersom de har med seg en edru voksen. Her lover vi deg masse kvalitetsmusikk. Kanskje drømmen blir å dyrke talentet til din håpefulle? Notodden Blues Festival skapes av arrangører med lidenskap for musikk. Det merker du, om du drar på konsert.  

Notodden Blues Festival er en årlig festival som trekker tusenvis av besøkende fra hele verden. Festivalen har et bredt spekter av artister og konserter, og tilbyr en unik opplevelse for bluesentusiaster og musikkinteresserte. 

En pålitelig samarbeidspartner

Jostein Forsberg, festivalsjef i Notodden Bluesfestival, var også fornøyd med avtalen:  
Det føles godt og trygt å ha HjartdalBanken som samarbeidspartner. De er en viktig bidragsyter til det viktige arbeidet vi gjør med barn og unge, ikke bare under festivalen, men med aktiviteter året rundt, som f.eks Little Steven Blues School.

Vi i HjartdalBanken er opptatt av å være en ansvarlig samfunnsaktør. Vi støtter lokale tiltak og arrangementer, som bidrar til å styrke lokalsamfunnet. Vi gleder oss - for igjen å ha signert samarbeidsavtale med Notodden Blues Festival.

En reise sammen for lokalsamfunnet  
HjartdalBanken har stått ved festivalens side i en årrekke. Sammen har vi modernisert og utviklet festivalen. Det har blitt mange historiske øyeblikk gjennom årene. Vi husker helt tilbake til tiden publikum betalte med kontanter og dagens omsetning ble oppbevart i nattsafe. En blanding av praktiske pengetjenester, utlån av lokaler og aktiviteter for barn og unge gjennom året - har vi samarbeidet om. Et givende samarbeid for begge parter, og ikke minst for lokalsamfunnet. Det gir så mye energi å skape noe så bra sammen!

Vi har til felles at vi vil Notodden vel! avslutter Forberg, og Øverdal nikker enig.

HjartdalBanken - banken ved din side!